Πολιτική

«Καρφιά» Μεϊμαράκη για την επιλογή Κικίλια

Τη διαφωνία του με την επιλογή Κικίλια για την περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ανοιχτά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει πως θα στηρίξει την επιλογή της Ρηγίλλης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες μέρες μετά την Έλσα Παπαδημητρίου, ακόμη ένα ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ανοιχτά τη διαφωνία του με τις επιλογές της Ρηγίλλης ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στην επιλογή του Βασίλη Κικίλια για την περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα της ΝΔ θα έπρεπε να είναι περισσότερο πολιτική.

«Η πολιτική μάχη και τα συμπεράσματα θα βγουν από την περιφέρεια. Θα έπρεπε οι επιλογές να είναι πιο πολιτικοποιημένες και να δοθεί πιο πολιτική μάχη. Το ζητούμενο δεν είναι εδώ αν θα κερδίσεις μόνο, τις περιφέρειες -είναι κι αυτό ένα θέμα- αλλά και πώς θα κερδίσει ο άλλος τις περιφέρειες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξει την επιλογή Κικίλια. «Έγινε πάρα πολύ συζήτηση ήδη για το θέμα της επιλογής στην περιφέρεια Αττικής, η επιλογή αυτή, όμως, υπάρχει. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να τη στηρίξουμε και να δώσουμε την πολιτική διάσταση και την πολιτική μάχη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Μισθολογική διαφάνεια, νέοι κανόνες στις προσλήψεις και προκηρύξεις ανεξαρτήτως φύλου – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Ο υποψήφιος θα γνωρίζει πριν από τη συνέντευξη το ύψος ή το εύρος του μισθού, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν στοιχεία για τη μισθολογική δομή της επιχείρησης
Εργαζόμενοι, συνέντευξη
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης