Lifestyle

Τι έκανε ο Σάκης στην Αλεξανδρούπολη!

Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής βρέθηκε χθες στην όμορφη πόλη της Θράκης. Μάθε τι έκανε εκεί!

Ο Σάκης ξεκίνησε χθες την καλοκαιρινή του περιοδεία με πρώτο σταθμό την Αλεξανδρούπολη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε μία μοναδική συναυλία για τους κατοίκους της όμορφης πόλης της Θράκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου “Κύματα Πολιτισμού”.

Ο pop star, γνωστός για την ευαισθησία του με τα παιδιά, αφού έφτασε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”, κατευθύνθηκε στα παιδικά χωριά SOS στο δήμο Τραϊανούπολης. Εκεί, συνάντησε τα παιδιά που φιλοξενούνται, συνομίλησε μαζί τους και τους μοίρασε δώρα και αυτόγραφα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Σπαλιάρας: «Αν είχα ένα γιο θα του έλεγα γίνε γιατρός, να σώζεις ζωές μη γίνεις Σπαλιαρας να βγάζεις φωτογραφίες»
Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η «μεγάλη του αδυναμία» η μητέρα του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Γιάννης Σπαλιάρας 4