Αθλητικά

Χωρίς φιλάθλους ο Άρης στην Καβάλα

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων των "κιτρίνων" της Θεσσαλονίκης για τον επαναληπτικό Κυπέλλου, με την Καβάλα.

Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του επαναληπτικού ημιτελικού που θα γίνει στην Καβάλα την ερχόμενη Πέμπτη, αποφασίστηκε να μη διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Άρη και απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του.

Τα 7.200 εισιτήρια που θα εκδοθούν θα διατεθούν αποκλειστικά στους φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν 60 προσκλήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα