Κόσμος

Ομογενής καταδικάστηκε για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό

Σε φυλάκιση δέκα χρόνων καταδικάστηκε ομογενής από τη Μελβούρνη, ο οποίος φέρεται να έλαβε μέρος στον ομαδικό βιασμό γυναίκας από συμμορία μοτοσικλετιστών.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο βιασμός έγινε σε ξενοδοχείο της περιοχής Λέικς Έντρανς, το Φεβρουάριο του 2007.

Το θύμα έπινε με φίλες της όταν συνάντησε έναν άνδρα, ο οποίος προσφέρθηκε να της δώσει μια ναρκωτική ουσία για να την πωλήσει στην παρέα της. Η γυναίκα φαίνεται πως είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και ήταν εκτός ελέγχου.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως το θύμα βιάστηκε από έναν άνδρα που δεν κατονομάστηκε και από τον ομογενή και στη συνέχεια και από άλλους άνδρες. Ο ομογενής αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ομολόγησε πως ήταν στο ξενοδοχείο της περιοχής, αλλά είπε πως έκαναν έρωτα συναινετικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν ποντάρει στον Σεμπαστιάν Λεκορνού για να βγάλει τη Γαλλία από το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Εμανουέλ Μακρόν αναθέτει στον πιστό του συνεργάτη Σεμπαστιέν Λεκορνού την σχεδόν αδύνατη αποστολή να βρει έναν δημοσιονομικό συμβιβασμό και να αποτρέψει την κρίση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκόρνου
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
7