Κόσμος

Σκότωσαν πέντε παιδιά για να γίνουν γόνιμοι!

Άτεκνο ζευγάρι κατηγορείται ότι θυσίασε πέντε ανήλικα παιδιά στο πλαίσιο τελετουργίας μαύρης μαγείας για να γίνει γόνιμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ζευγάρι διέμενε σε χωριό της δυτικής Ινδίας, 675 χιλιόμετρα ανατολικά της Βομβάης και φέρεται να προχώρησε στη δολοφονία των πέντε αγοριών μετά τη διαβεβαίωση μάγου ότι έτσι θα αποκτήσει γονιμότητα! 

Ο σύζυγος, η σύζυγος και οι γονείς του συνελήφθησαν ύστερα από μία σειρά μυστηριωδών θανάτων μικρών αγοριών που σημειώθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια, δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά και ένας γκουρού τους είπε ότι πρέπει να θυσιάσουν 11 αγόρια προκειμένου η γυναίκα να μείνει έγκυος. 

Αρχικά, ο θάνατος των αγοριών ηλικίας 2 ως 4 ετών, αποδόθηκε σε δάγκωμα φιδιών, αλλά η αστυνομία έκρινε τελικά ύποπτο τον αριθμό και τη συχνότητα των θανάτων. Οι ανακρίσεις άρχισαν όταν το έκτο αγόρι εισήχθη σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν δηλητηρίαση. Στη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι των υπόπτων διάφορα υλικά μαύρης μαγείας, μεταξύ των οποίων δηλητηριώδεις ουσίες και βότανα. Ο ύποπτος γκουρού έχει… εξαφανιστεί και διαφεύγει της σύλληψης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση BBC: Τι σημαίνει η επιβεβαίωση του Κρεμλίνου πως ο Πούτιν δεν πάει στην Τουρκία για τις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας
Καμία έκπληξη για τους Ουκρανούς, απογοήτευση για τους Αμερικανούς - Δεν έχει οριστεί χρόνος για την έναρξη των συνομιλιών, λέει πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ - Καταρρέουν οι ελπίδες ώρα με την ώρα
Βλαντιμίρ Πούτιν
Στον αέρα οι συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη: Σνομπάρει ο Πούτιν και δεν πάει, έφτασε στην Άγκυρα ο Ζελένσκι
Αναβλήθηκαν για το απόγευμα οι συνομιλίες σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ - Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί αύριο στην Τουρκία - Ζελένσκι: «Διακοσμητική» η ρωσική αντιπροσωπεία
Βλαντιμίρ Πούτιν
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
2