Πολιτική

Βολές Τσίπρα κατά κυβέρνησης

Την κατηγόρησε οτι είναι κατώτερη των περιστάσεων. Επίθεση και κατά του Θ. Πάγκαλου. 

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος ο  πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων, κατώτερη των αναγκών, των προσδοκιών και της ελπίδας του ελληνικού λαού. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και κατά του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου -με αφορμή τις δηλώσεις του κατα του ΣΥΡΙΖΑ- λέγοντας ότι η κυβέρνηση, δια του αντιπροέδρου, υπέθεσε ότι “τώρα είναι η ώρα της προβοκάτσιας, ότι τώρα θα περάσουμε στο στάδιο της κατασυκοφάντησης”. Πρόσθεσε ότι “τελείωσε το παραμύθι με τον εξωτερικό εχθρό, την επίθεση που δέχεται η χώρα και πρέπει να αμυνθούμε ενωμένοι να σώσουμε τη πατρίδα, και τώρα θα ξαναπαίξουν το παιχνίδι με τον εσωτερικό εχθρό”. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε επίσης ότι στην κυβέρνηση “θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασπείρουν κλίμα διχασμού στους εργαζόμενους και στο συνδικαλιστικό κίνημα, για να απογοητευτεί ο κόσμος και να ξαναγυρίσει εκεί που τον θέλουν, στον καναπέ, να παρακολουθεί αμήχανα τις ειδήσεις των οκτώ”.

Ο κ. Τσίπρας αναλύοντας την κυβερνητική πολιτική, έκανε λόγο για παραμύθια όσον αφορά τη χρεοκοπία της χώρας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για “έξυπνο σενάριο, καλοστημένο σκηνικό σε όλες τις τηλεοράσεις”. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας της Αριστεράς, σημείωσε ότι πρέπει “να τελειώνουμε επιτέλους με τις ξεχωριστές συγκεντρώσεις”. 

   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης