Κόσμος

Σκότωσε τον καθηγητή του για τους κακούς βαθμούς

Ένας 23χρονος εισέβαλε το πρωί σε σχολείο στην πολή Λουντβιχσάφεν στη Γερμανία και άρχισε να πυροβολεί...

Ο φερόμενος ως δράστης της σημερινής δολοφονίας ενός καθηγητή σε τεχνικό λύκειο του Λούντβιχσχάφεν στη δυτική Γερμανία είναι ένας 23χρονος πρώην μαθητής του που είχε εκνευριστεί για την κακή βαθμολογία που του είχε βάλει, δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας του Φράνκενταλ Λόταρ Λίμπιχ.

Ο δράστης που ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι με άσφαιρα φυσίγγια, συνελήφθη όταν σήμανε συναγερμός στο σχολείο στις 10:00 (τοπική ώρα).

“Ως κίνητρο δήλωσε ότι ήταν πολύ θυμωμένος με αυτό τον καθηγητή επειδή του είχε βάλει κακούς βαθμούς”, δήλωσε ο Λίμπιχ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.  Η αστυνομία βρήκε τον 58χρονο καθηγητή μαχαιρωμένο στις σκάλες ενός κτιρίου που βρισκεται δίπλα στο σχολείο. Πέθανε επι τόπου. 

Ο πρώην μαθητής, που θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου αύριο Παρασκευή, επιτέθηκε και σε έναν άλλο καθηγητή χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά ανάλογα σοβαρά περιστατικά σε σχολεία της Γερμανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Αν κάνετε ό,τι λέω, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει – Θα επιβάλω κυρώσεις στη Ρωσία όταν όλοι κάνουν το ίδιο»
«Αυτός δεν είναι ο πόλεμος του Τραμπ (δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν Πρόεδρος!), είναι ο πόλεμος του Μπάιντεν και του Ζελένσκι»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 1
Τουρκία: Νέο κύμα διώξεων στη Κωνσταντινούπολη σε στελέχη της αντιπολίτευσης για διαφθορά
Εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση 48 ατόμων στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για διαφθορά – Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δήμαρχος της περιοχής Μπαϊράμπασα στην Κωνσταντινούπολη, μέλος του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης CHP
Αστυνομικές δυνάμεις της Τουρκίας
Τσάρλι Κερκ: Η στιγμή που η χήρα του καταρρέει πάνω στο φέρετρό του – «Πότε δεν θα ξεχαστεί ο άντρας μου, θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό»
«Ο ήχος αυτής της χήρας που κλαίει αντηχεί σε όλο τον κόσμο σαν κραυγή μάχης», είπε η Έρικα Κιρκ θρηνώντας για τον αγαπημένο της σύζυγο
Έρικα Κιρκ
10
Τσάρλι Κερκ, ο ακτιβιστής που μάγεψε τον Τραμπ – Ένας υπέρμαχος της οπλοκατοχής που τελικά τον σκότωσε
«Όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, έρχεται η βία» είχε πει σε ένα από τα αγαπημένα του debate με φοιτητές - Ο Τσάρλι Κερκ εκτελέστηκε από ελεύθερο σκοπευτή ενώ μιλούσε σε πλήθος
Τσάρλι Κερκ
11
Η σπαρακτική ομιλία της συζύγου του Τσάρλι Κερκ - «Με ρώτησε η κόρη μας που είναι ο μπαμπάς, της είπα πως πήγε ταξίδι με τον Ιησού»
«Οι κραυγές αυτής της χήρας θα αντηχήσουν σε όλο τον κόσμο σαν πολεμική κραυγή. Η αποστολή του συζύγου μου δεν θα τελειώσει, ούτε για μια στιγμή», τόνισε η χήρα του συντηρητικού ακτιβιστή
Έρικα Κιρκ
17