Κόσμος

Επιμένει ο Σαρκοζί για τα στρατεύματα στο Αφγανιστάν

Η Γαλλία δεν θα στείλει επιπλέον στραυτεύματα στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με δήλωση του Νικολά Σαρκοζί.  

Ο Γάλλος πρόεδρος επανέλαβε σήμερα την άρνηση της χώρας του να στείλει επιπλέον στρατιώτες στο Αφγανιστάν αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στείλει επιπλέον εκπαιδευτές και πολιτικό προσωπικό αρωγής.

 “Αν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον ανθρώπους να εκπαιδεύσουν, να βοηθήσουν την αστυνομία, να βοηθήσουν τους πολίτες, να βοηθήσουν το Αφγανιστάν, γιατί όχι; Αλλά στρατεύματα; Οχι” είπε ο Νικολά Σαρκοζί σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TF1.

Ωστόσο, ο Σαρκοζί ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης των γαλλικών στρατευμάτων.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί διάσκεψη στο Λονδίνο με θέμα το Αφγανιστάν και τις εξελίξεις στο μέτωπο με τους Ταλιμπάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 10 διευθυντικά στελέχη τριών τηλεοπτικών σταθμών στην Τουρκία
Τα ενεργητικά 121 εταιρειών, μεταξύ των οποίων οι τηλεοπτικοί σταθμοί Haberturk, Show TV και Bloomberg HT, που ανήκουν στην εταιρεία συμμετοχών Can Holding, κατασχέθηκαν για «απάτη, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων»
Αστυνομία στην Τουρκία
Τσάρλι Κερκ: Τα τελευταία λόγια του «μάρτυρα του MAGA» πριν πέσει νεκρός από σφαίρα – Παραμένει άφαντος ο δράστης
Λίγο πριν πέσει νεκρός, ο ακτιβιστής είχε συνομιλία με άτομο από το κοινό για τους μαζικούς πυροβολισμούς από τρανς άτομα - Σε βίντεο που βγήκαν στα social media φαίνεται μία μαύρη φιγούρα σε ταράτσα πολυκατοικίας, εικάζεται πως είναι ο δράστης
Τσάρλι Κερκ
14