Συμβαίνει τώρα:
Athens Santa Run 2025: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα μέχρι τις 11 το πρωί
Ελλάδα

Τρία χρόνια από το ναυάγιο του Sea Diamond

Στο βυθό της Σαντορίνης παραμένει το κρουαζιερόπλοιο Sea Diamond μετά από τρία χρόνια που βυθίστηκε.

 

Επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο του ναυαγίου του Sea Diamond τελέστηκε το πρωί, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη βύθισή του.
 
Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών, το Επαρχείο Θήρας, ο Δήμος, η Κοινότητα Οίας και η Μητρόπολη κάλεσαν τους πολίτες σε συγκέντρωση στο λιμάνι του Αθηνιού, με αίτημα την άμεση ανέλκυση του ναυαγίου.
 
«Δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία», δήλωσε το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για την ανέλκυση του Sea Diamond, Σπύρος Καβαλάρης και σημείωσε πως δε νοείται ένα πλοίο τέτοιου μεγέθους να παραμένει στο βυθό. «Ο κόσμος της Σαντορίνης θέλει να πηγαίνει διακοπές σε καθαρό περιβάλλον», κατέληξε.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα – Δεν ξεπερνά τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία
Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
καιρός