Κόσμος

Σεισμός 6,1 βαθμών στη Χιλή

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών  της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Χιλή, κοντά στην πόλη που επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό του Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα από την σεισμική δόνηση, η οποία κράτησε περίπου 25 δευτερόλεπτα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Cooperativa, ενώ σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών δεν “υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για καταστροφές σε κτίρια ή τραυματισμούς, αλλά οι κάτοικοι είναι ταραγμένοι”.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών και σημειώθηκε στις 06:03 π.μ. τοπική ώρα (13:03 ώρα Ελλάδας) 66 χιλιόμετρα νότια της πόλης Κονσεψιόν. 

Ο σεισμός που χτύπησε την ίδια περιοχή στις 27 Φεβρουαρίου ήταν μεγέθους 8,8 βαθμών και στοίχισε τη ζωή 500 ανθρώπων. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτορεπόρτερ καταγγέλλει το Reuters μετά τις δολοφονίες δημοσιογράφων στη Γάζα – Viral η ανάρτηση της Βάλερι Ζινκ με την σκισμένη ταυτότητα
«Είναι αδύνατο να διατηρήσω οποιαδήποτε σχέση με το Reuters, δεδομένου του ρόλου του στη δικαιολόγηση και διευκόλυνση της συστηματικής εξόντωσης 245 δημοσιογράφων στη Γάζα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Χ
Η Καναδή φωτορεπόρτερ Βάλερι Ζινκ 2