Κόσμος

Μπόινγκ έκανε βουτιά στον αέρα!

17 τραυματίες απο τη βουτιά που έκανε σε διάστημα μερικών λεπτών ένα Μπόινγκ εξαιτίας αναταράξεων πάνω από την Ινδία.

Το Μπόινγκ της εταιρίας Emirates ταξίδευε απο το Ντουμπάι στην Ινδία όταν, εξαιτίας ισχυρών αναταράξεων, έκανε βουτιά σε διάστημα μερικών λεπτών, ενώ πετούσε σε ύψος 4.600 μέτρων.

Το Μπόινγκ 777 με 361 επιβάτες προσγειώθηκε τελικά χωρίς προβλήματα στον προορισμό του, την πόλη Κοσίν της νότιας Ινδίας.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της εταιρίας, στη διάρκεια των ισχυρών αναταράξεων, ορισμένοι επιβάτες υπέστησαν μώλωπες και άλλα, όχι σοβαρά, τραύματα.

“Ορισμένοι επιβάτες που δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας εκτινάχθηκαν από τα καθίσματά τους, αλλά ο πιλότος έθεσε στη συνέχεια υπό έλεγχο το αεροσκάφος”, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη υπάλληλος του πολωνικού υπουργείου Άμυνας ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Η Βαρσοβία έχει κατηγορήσει τη Μόσχα για «υβριδικό πόλεμο», δηλαδή κατασκοπεία, δολιοφθορές, εισβολές drones στον πολωνικό εναέριο χώρο, καθώς και αύξηση των μεταναστευτικών ροών από τη Λευκορωσία
Πολωνική αστυνομία
Ο Μάντελσον παραιτείται από τον τίτλο του λόρδου μετά την αποκάλυψη για τις επαφές του με τον Επστάιν
«Ο γραμματέας της Βουλής έλαβε μήνυμα από τον Λόρδο Μάντελσον, για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το αξίωμά του στη Βουλή, παραίτηση με ισχύ από τις 4 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο πρόεδρος της βρετανικής Άνω Βουλής
Ο Πίτερ Μάντελσον, πρώην πρέσβης της Βρετανίας στις ΗΠΑ