Ελλάδα

Κατασχέθηκαν 4 τόνοι κατεψυγμένου μπακαλιάρου

Τέσσερις τόνους ακατάλληλων προς κατανάλωση κατεψυγμένου μπακαλιάρου Ισπανίας κατέσχεσαν τα κλιμάκια ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά.

Πρόκειται για 4.018 κιλά κατεψυγμένο μπακαλιάρο Ισπανίας που έφερε ελλιπείς ή και σε ορισμένες περιπτώσεις διπλές σημάνσεις, πράγμα που συνιστά παράβαση σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Τα προϊόντα αν και προέρχονται από διαφορετικά πλοία, φέρουν επί της συσκευασίας την ίδια πλαστικοποιημένη ετικέτα, με την ίδια ημερομηνία παραγωγής και λήξης, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις αναγραφόμενες ημερομηνίες επί των χαρτοκιβωτίων όπου αυτές υπάρχουν.

Για την υπόθεση, η ιδιοκτήτρια των προϊόντων εταιρεία άσκησε το δικαίωμα της ένστασης και για την οριστική τύχη των προϊόντων θα αποφανθεί τριμελής επιτροπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς της 4χρονης Αμέλια που πνίγηκε στους Παξούς - Θα κηδευτεί την Τρίτη, την ημέρα των γενεθλίων της
Ελεύθερος και ο παππούς της - Στα 3 μέλη της οικογένειας επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα
Η 4χρονη Αμέλια που πνίγηκε σε πισίνα βίλας στους Παξούς