Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Έδωσαν συναινετικό τέλος στο γάμο τους!

Ο χωρισμός της Βάσως Γουλιελμάκη και του Σωκράτη Αλαφούζου είχε προκαλέσει έκπληξη στον χώρο τους, όμως η απόφαση ήταν κοινή.

Σε ήπιους τόνους διεξήχθησαν και όλες οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους καθώς οι δύο λαμπεροί ηθοποιοί διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της 6χρονης κόρης τους. Με κοινή συναίνεση λοιπόν επισημοποιείται το διαζύγιο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, που βρέθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso στα δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από τρεις ημέρες.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Βάσω Γουλιελμάκη συνήθιζαν να πηγαίνουν παντού μαζί και η πρώτη κρίση στο γάμο τους έγινε ορατή όταν σταμάτησαν τις κοινές τους εμφανίσεις πριν από περίπου ένα χρόνο. Η ηθοποιός μάλιστα το καλοκαίρι του 2009 έκανε διακοπές μόνο με την κόρη της στην Κρήτη.

Το διαζύγιο παρόλα αυτά δεν τους εμποδίζει να είναι καλοί γονείς αφού έχουν φροντίσει να ρυθμίσουν την επικοινωνία με το παιδί της με ήρεμους και φιλικούς τόνους ενώ η επιμέλεια ως είθισται πηγαίνει στην μητέρα. Το πρώην ζευγάρι έχουν με κοινό συμφωνητικό έχει μοιράσει και τα περιουσιακά του στοιχεία. Το μόνο που έλειπε ήταν η οριστική και επίσημη επικύρωση του χωρισμού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε