Κόσμος

Έξαλλοι στο Κρεμλίνο με τις δηλώσεις Τραμπ για Πούτιν!

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την συνάντηση Πούτιν -Τραμπ, ο αμερικανός πρόεδρος, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Βαρσοβία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, αναφέρθηκε στον "αποσταθεροποιητικό ρόλο της Ρωσίας", προκαλώντας την αντίδραση του Κρεμλίνου.

Διαφωνούμε με αυτή την προσέγγιση“, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προς τους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο προσδοκά, η αμοιβαία κατανόηση να διέπει τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Επίσκεψη Τραμπ στην Πολωνία: Δουλεύουμε ενάντια στην αποσταθεροποιητική στάση της Ρωσίας

Αυτός είναι ο λόγος ακριβώς που περιμένουμε την πρώτη αυτή συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων“, δήλωσε ο Πεσκόφ , προσθέτοντας ότι οι δύο πρόεδροι κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής “θα είναι σε θέση να ανταλλάξουν απόψεις για τα περισσότερα σημαντικά ζητήματα και (η συνάντηση) θα αποτελέσει μια ευκαιρία να εξηγήσουν και τελικά να κατανοήσουν ο ένας τις πραγματικές θέσεις του άλλου όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις και όχι τις θέσεις τους όπως τις παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μονάχου, ύψωσαν ιρανικές σημαίες και διαδήλωσαν κατά των αρχών του Ιράν
Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ρεζά Παχλαβί στη Διάσκεψη του Μονάχου, εκείνος κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να «βοηθήσει» τον ιρανικό λαό, δηλώνοντας ότι ήρθε η «ώρα να τεθεί τέλος στην Ισλαμική Δημοκρατία»
μοναχο ιραν