Πολιτική

Γιάννος Παπαντωνίου: Έδωσε έγγραφες εξηγήσεις αυτοπροσώπως με την σύζυγό του

Υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων κατέθεσαν αυτοπροσώπως ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Οι δύο είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα των υπόπτων για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος που αφορά δύο φορολογικές ενημερότητες τις οποίες φέρονται να ελάβαν απο τη ΔΟΥ Κηφισιάς προκειμένου να πουλήσουν το εξοχικό τους στη Σύρο.

Ο κ. Παπαντωνίου και η σύζυγός του η οποία μέχρι πρότινος ήταν στο εξωτερικό, εμφανίστηκαν οι ίδιοι στο εισαγγελικό γραφείο ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έχουν κληθεί και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κηφισιάς που χορήγησαν τις εν λόγω ενημερότητες για να δώσουν εξηγήσεις.

“Κεραυνοί” Γιάννου Παπαντωνίου για Παπαγγελόπουλο! “Προσπαθεί να επηρεάσει την Δικαιοσύνη”!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Πολάκη - Παπαθανάση στη Βουλή για τον Πιερρακάκη στο Eurogroup: «Θα γίνει πιο μισητός και από τον Ντάισελμπλουμ», «εσείς χειροκροτούσατε τον Βαρουφάκη»
Η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του υπουργού Εθνικής Οικονομίας στην προεδρία του Eurogroup προκάλεσε το «καρφί» του αναπληρωτή υπουργού
Ο Παύλος Πολάκης 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στους αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, μελετάμε επιπλέον μέτρα ενίσχυσης
«Τα μπλόκα δεν υπηρετούν τα αιτήματα των αγροτών. Αντίθετα, τα υπονομεύουν», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεβολεύει αρκετούς
Κυριάκος Μητσοτάκης 152
Live η συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2026
Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων και την τελική ονομαστική ψηφοφορία
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής