Κόσμος

“Έγδυσαν” 20 τουρίστες έξω από το ξενοδοχείο τους!

Περίπου 20 τουρίστες έπεσαν θύματα ληστείας το πρωί του Σαββάτου από κουκουλοφόρους μπροστά από το ξενοδοχείο τους κοντά στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ.

 

Οι τουρίστες, Γάλλοι, Αμερικανοί και Μαροκινοί, περίμεναν λεωφορεία μπροστά από το ξενοδοχείο τους, που βρίσκεται στο Ρουασί-αν-Φρανς (Βαλ-ντ’ Ουάζ), όταν σταμάτησαν μπροστά τους τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα. Απ’ αυτά βγήκαν κακοποιοί ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας κουκούλες ενώ κρατούσαν και δακρυγόνα! Πήραν από τους τουρίστες τις αποσκευές τους και προσωπικά αντικείμενα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Επιθέσεις σημειώνονται τακτικά σε ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο Ρουασί, καθώς και στους οδικούς άξονες ανάμεσα στο αεροδρόμιο και το Παρίσι, με στόχο τα αντικείμενα αξίας που μεταφέρουν οι τουρίστες.

Το περασμένο καλοκαίρι, κακοποιοί λήστεψαν ένα λεωφορείο με κινέζους τουρίστες μπροστά από ένα ξενοδοχείο της Γκονές (Βαν-ντ’Ουάζ), όχι μακριά από το αεροδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe