Κόσμος

Μελάνια Τραμπ: Φωτιά στα κόκκινα! Αφησε άφωνους τους Παριζιάνους [pics]

Εφυγε από την Ουάσινγκτον φορώντας ένα υπέροχο σύνολο Escada, και έφτασε στο Παρίσι ντυμένη... παριζιάνα.

Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το στυλ της και πλεον έχει δικαίως πάρει την δική της θέση στο πάνθεον των πιο καλοντυμένων Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ άφησε και πάλι άφωνους όσους βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι ντυμένη στα κατακόκκινα. Βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ για να γιορτάσουν μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν την Ημέρα της Βαστίλλης.

Ο Τραμπ θα αφιερώσει το πρώτο μέρος της ημέρας σε συναντήσεις με το αμερικανικό προσωπικό στο Παρίσι, πολίτες και στρατιωτικούς, προτού ξεκινήσει τις διπλωματικές συναντήσεις.
Θα γίνει επίσημα δεκτός στο Μέγαρο των Απομάχων σήμερα στις 15:30 τοπική ώρα από τον Εμανουέλ Μακρόν προτού οι δύο ηγέτες, μία ώρα αργότερα, συναντηθούν στο Μέγαρο των Ηλυσίων καταρχάς για κατ’ ιδίαν συνομιλίες και κατόπιν με τη συμμετοχή και άλλων αξιωματούχων, διευκρίνισε η γαλλική προεδρία.
Στη συνέχεια, ο Εμανουέλ Μακρόν θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 18:15 τοπική ώρα. Θα ακολουθήσει το δείπνο με οικοδεσπότες τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν και επίσημους καλεσμένους τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια στο εστιατόριο Ιούλιος Βερν στον Πύργο του Άιφελ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

Αύριο Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του θα παρακολουθήσουν την παραδοσιακή, στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στη διάρκεια της οποίας θα παρελάσουν δίπλα δίπλα Γάλλοι και Αμερικανοί στρατιώτες.
Η γαλλική προεδρία υπογράμμισε τα διπλωματικά διακυβεύματα της επίσκεψης αυτής. Ένα μήνα μετά την απόφαση των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, ο Μακρόν επιθυμεί να μην «διαρρήξει» τις σχέσεις του με τον Τραμπ, να μην «απομονώσει» την Ουάσινγκτον και να επαναβεβαιώσει «τους ιστορικούς δεσμούς» που ενώνουν τις δύο χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 2