Κόσμος

Πριγκίπισα Νταϊάνα: Χάρι και Γουίλιαμ μετάνιωσαν για το τελευταίο τηλεφώνημα!

Στις 31 Αυγούστου συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισας Νταϊάνας και σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του βρετανικού ITV οι δυο γιοί της αποκαλύπτουν τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν μαζί της εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Και οι δυο δηλώνουν μετανιωμένοι γιατί το τηλεφώνημα με την μητέρα τους ήταν σύντομο και δυτυχώς ήταν το τελευταίο.

Ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ήταν τότε 12 ετών είπε: «Αυτό που θυμάμαι και θα μετανιώνω σε όλη μου την ζωή είναι πόσο σύντομο ήταν αυτό το τηλεφώνημα».

Ο Γουίλιαμ, ήταν 15 ετών και θυμάται ότι ήταν με τα εξαδέρφια τους στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας και περνούσαν πολύ ωραία κι ίσως γι αυτό δεν μίλησαν πολύ με την μαμά τους στο τηλέφωνο.

«Και ο Χάρι και εγώ βιαζόμασταν να κλείσουμε το τηλέφωνο γιατί παίζαμε! Ξέρετε… Τα λέμε αργότερα μαμά. Αν γνώριζα φυσικά τι θα ακολουθούσε δεν θα ήμουν τόσο… απότομος»..

Λέει επίσης ότι θυμάται όλα όσα του είπε η μητέρα του αλλά δεν τα αποκαλύπτει.

Ο Χάρι, είπε: «Εκείνη ήταν στο Παρίσι. Δεν θυμάμαι τι της είπα αυτό όμως που θυμάμαι και θα μετανιώνω σε όλη μου την ζωή είναι πόσο σύντομο ήταν το τηλεφώνημα».

πηγη: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα για ανάπτυξη στρατού στη Γάζα – Ο Τραμπ ευχαριστεί και την Ελλάδα
Η Χαμάς από την πλευρά της απέρριψε την ψήφιση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του σχεδίου ψηφίσματος που υπέβαλαν οι ΗΠΑ για την έγκριση μιας Διεθνούς Δύναμης στη Γάζα
Λήψη από drone δείχνει την καταστροφή σε μία κατοικημένη γειτονιά, στην πόλη της Γάζας
Ο Νετανιάχου καταδίκασε την επίθεση σε παλαιστινιακή κοινότητα στη Δυτική Όχθη: «Είναι μια χούφτα εξτρεμιστές»
Η επίθεση σημειώθηκε αφότου εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να κατεδαφίσουν και να εκκενώσουν το φυλάκιο του εβραϊκού οικισμού Τζουρ Μισγάβι
Λωρίδα της Γάζας