Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

ΕΛΤΑ: Τα μαστιχόδενδρα της Χίου στην ειδική σειρά γραμματοσήμων EUROMED 2017

Κυκλοφορεί σήμερα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, η ειδική σειρά γραμματοσήμων EUROMED 2017, που έχει θέμα τα «Δένδρα της Μεσογείου» προβάλλοντας τα μαστιχόδενδρα της Χίου.

Η ειδική σειρά γραμματοσήμων EUROMED εκδίδεται κάθε χρόνο από τις χώρες που περιβάλλουν τη Μεσόγειο -(Ευρωμεσογειακή Ταχυδρομική Ένωση (Euromed Postal Community-EuroMed/PUMed»)- με κοινή θεματολογία, στο πλαίσιο της ταχυδρομικής συνεργασίας των χωρών και της ενίσχυσης των ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών τους μέσω της προώθησης του φιλοτελισμού.
Όλα τα παραπάνω φιλοτελικά προϊόντα διατίθενται από το e-shop των Ελληνικών Ταχυδρομείων (www.elta.gr), από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, καθώς και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού στην Αθήνα) μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι ΦΠΗΚ και τα τευχίδια που θα αποσυρθούν στις 26 Ιουνίου 2018.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή και τη Δευτέρα η απολογία του ηθοποιού – Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης εφέτη
Ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώτης καταγγέλλουσας Ζαχαρίας Σαλούστρος ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη των αιτημάτων για διακοπή ή και αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας
Πέτρος Φιλιππίδης
Με τραύμα στο μάτι ο 19χρονος ψυκτικός από την έκρηξη στο νοσοκομείο Σερρών - Μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη
Ο 19χρονος πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης ψυγείων στο νοσοκομείο Σερρών μαζί με έναν 47χρονο συνάδελφό του, ο οποίος και έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια
Πυροσβέστες
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
17