Κόσμος

Επτάχρονος πιάστηκε να οδηγεί μόνος του το αυτοκίνητο των γονιών του

Ο ηλικίας 7 ετών οδηγός συνελήφθη σήμερα στο τιμόνι του αυτοκινήτου της οικογένειάς του στο Όσλο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Νορβηγίας.

“Κατάφερε να πάρει τα κλειδιά από το σπίτι του, κάθισε στη θέση του οδηγού και άρχισε να οδηγεί” περιέγραψε στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο NRK ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Όσλο, ο Στέιναρ Χούσβικ, προσθέτοντας ότι το παιδί διένυσε με το όχημα “μερικά χιλιόμετρα”.

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του προκειμένου να το συνοδεύσουν και να το παραδώσουν στην οικογένειά του. “Το αγόρι, το αυτοκίνητο και (όλοι) οι άλλοι είναι καλά” επισήμανε.

Οι αστυνομικοί που παρέδωσαν το παιδί στους γονείς του “τους εξήγησαν πού να κρύβουν στο μέλλον τα κλειδιά τους” κατέληξε ο Χούσνικ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα βομβαρδιστικά B-2 που χτύπησαν τα πυρηνικά του Ιράν είναι εφοδιασμένα με ψυγείο, τουαλέτα και φούρνο μικροκυμάτων
Το κάθε ένα κοστίζει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια - Οι πιλότοι αυτών των τύπων αεροσκαφών έχουν εκπαιδευτεί για να αντέχουν μεγάλες, εξαντλητικές πτήσεις
Βομβαρδιστικό B-2 Spirit της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ
1