Χωρίς κατηγορία

Λαμία – ΑΕΚ: Τέσσερις απουσίες για Χιμένεθ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία, που θα γίνει στο Περιστέρι.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Σιμόες (ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο απ’το ματς με Ριέκα), Γαλανόπουλο (δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε), Κονέ (δεν θέλει να ρισκάρει να τον βάλει νωρίτερα στη δράση) και Πατίτο (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στην ομάδα).

Αντιθέτως, στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφουν οι Γκάλο, Βινίσιους, ενώ μηκαν και οι Τσόβιτς και Λιβάγια, που απέκτησαν μικροπροβλήματα στο ματς με τη Ριέκα.

Την αποστολή της ΑΕΚ την αποτελούν οι:

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια