Πολιτική

Η αξιολόγηση των δικαστών στο “επίκεντρο” της συνάντησης Κοντονή με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Αρείου Πάγου είχε ο Σταύρος Κοντονής. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όπως είναι φυσικό τα θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο την Δικαιοσύνη.

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης συμμετείχαν και οι νέοι Αντιπρόεδροι του ανωτάτου δικαστηρίου.

Ο κ. Κοντονής συμφώνησε με τον κ. Βασίλη Πέππα ώστε να κατατεθούν εκ μέρους του Ασρείου Πάγου προτάσεις επί ζητημάτων που έθεσε ο Υπουργός, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Μεταξύ των ζητημάτων αυτών είναι και οι πρακτικές επιτάχυνσης δίκης, η αξιολόγηση και ο πειθαρχικός έλεγχος δικαστικών λειτουργών και η αποτίμηση της πορείας της Εθνικής Σχολής Δικαστών έως σήμερα.

kontonis areios pagos kontonis areios pagos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
21
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης