Ελλάδα

Σε κτίριο του πρώην νοσοκομείου Παπαδημητρίου η φωτιά στα Μελίσσια

Στο κτίριο του πρώην νοσοκομείου Παπαδημητρίου κι όχι στην πτέρυγα Μπόμπολα του Αμαλία Φλέμινγκ ξέσπασε, το πρωί της Πέμπτης (02.11.2017) η φωτιά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό από την πυροσβεστική ότι η φωτιά ξέσπασε σε κτίριο του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, στα Μελίσσια.

Ωστόσο, με νέα διευκρινιστική ενημέρωση, έκανε γνωστό ότι η φωτιά ήταν σε κτίριο του πρώην νοσοκομείου Παπαδημητρίου, το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Το κτίριο του Αμαλία Φλέμινγκ, όπου αρχικά θεωρήθηκε πως προκλήθηκε πυρκαγιά, είναι κοντά σε εκείνο του «Παπαδημητρίου».

Το χρονικό

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.11.2017). Γρήγορα επεκτάθηκε σε δυο αίθουσες του κτιρίου.

Άμεσα επί τόπου βρέθηκε δύναμη της πυροσβεστικής με 15 άνδρες και έξι οχήματα.

Περίπου στις 07:20 κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Να σημειωθεί ότι κανείς δεν κινδύνευσε.

Για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, δεν έχουν γίνει γνωστά. Θα γίνει έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο εάν ο σκελετός σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, του οποίου το αυτοκίνητο είχε επίσης εντοπιστεί στον Αποκόρωνα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού 5