Ελλάδα

Αναβλήθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Αναβλήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς με διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Η συνάντηση θα γινόταν στις 20 ή στις 21 Νοεμβρίου, και κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.

Την είδηση μετέδωσε το Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τους λόγους της αναβολής. Το πρακτορείο ειδήσεων προσθέτει ότι για την ώρα δεν είναι γνωστοί οι λόγοι της αναβολής.

Την πληροφορία περί συνάντησης του Μάθιου Νίμτς με τους διαπραγματευτές των δύο χωρών στις 20 ή 21 Νοεμβρίου είχε “διακινήσει” προχθές ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, μετά τη συνάντηση που είχε στη Λιουμπλιάνα με τον ομόλογό του της Σλοβενίας Μίρο Τσέραρ.

Από μεριάς Ελλάδας θα συμμετείχαν ο διαπραγματευτής Αδαμάντιος Βασιλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καμπανάκι από τον ΕΟΠΥΥ: Νέα απάτη με μηνύματα για «επιστροφή χρημάτων» από τον οργανισμό
Ο σύνδεσμος αυτός οδηγεί σε κακόβουλες ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι επιτήδειοι προσπαθούν να  υποκλέψουν τραπεζικούς κωδικούς, προσωπικά στοιχεία και στοιχεία πρόσβασης στο e-banking
Πηγή φωτό: iStock
Πύραυλοι Patriot, ο σκληρός πυρήνας της ελληνικής αεράμυνας – Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά
Δεν πρόκειται απλώς για ένα πανίσχυρο αντιαεροπορικό σύστημα περιοχής, αλλά για ένα από τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει η χώρα με καθαρή δυνατότητα αντιβαλλιστικής άμυνας τελικής φάσης
Συστήματα Patriot