Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η “παραδοσιακή” βόλτα του στους δημοσιογράφους για τα “χρόνια πολλά”

Την παραδοσιακή του βόλτα… στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών έκανε το βράδυ της Τρίτης (19.12.2017), πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας του Προϋπολογισμού ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα «Χρόνια Πολλά»

Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε στην συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους ότι φέτος ήταν μια χαλαρή συζήτηση αυτή που έγινε για τον προϋπολογισμό.

Σε  ερώτηση για την θετική ψήφο της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου σχολίασε πως «είναι καλό που αυξανόμαστε… και δεν μειωνόμαστε».

Όταν ρωτήθηκε εάν τα νομοσχέδια, που έχουν κατατεθεί στην Βουλή από τους υπουργούς, θα λάβουν υπεράσπισης από τους ίδιους υπουργούς που τα κατάθεσαν μετά την επάνοδο των  εορτών ο Πρωθυπουργός έκλεισε την συζήτηση λέγοντας «Α, εγώ ήρθα για τα χρόνια πολλά και εσείς το πάτε αλλού…»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυστηρή απάντηση Γεραπετρίτη σε Φιντάν για πρόγραμμα SAFE: Όποιος ενοχλείται οφείλει να το αποδεχθεί - Υποδείξεις και μομφές δεν είναι αποδεκτές
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα SAFE λέγοντας πως «οι αποφάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια της Ευρώπης δεν πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μιας χώρας, αλλά να προάγουν τη συνολική ασφάλεια»
Ο Χακάν Φιντάν και ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αποχώρηση on air σε χρόνο – ρεκόρ: Θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο
«Η δημοσιογραφία και η ενημέρωση έχουν να κάνουν και με το τι ρωτάς και με το τι δεν ρωτάς και με το τι θάβεις κάτω από ανύπαρκτα θέματα», λέει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ
36
Κασσελάκης για τη διαρροή συνομιλίας του με την Τζάκρη: «Μακάρι να είχατε τα κότσια της» – «Θα το ερευνήσω έχοντας στο πλευρό μου τον Πρόεδρο»
Η Θεοδώρα Τζάκρη, μετά τη διαρροή αποσπάσματος συνομιλίας της με τον Στέφανο Κασσελάκη, προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη 14
Παύλος Μαρινάκης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επίθεση στην ελευθερία του Τύπου η αποχώρηση της από τηλεοπτική εκπομπή
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για αντιδημοκρατική συμπεριφορά μετά την αποχώρησή της από τηλεοπτική συνέντευξη στη Φαίη Μαυραγάνη στον ΣΚΑΙ
Παύλος Μαρινάκης 8
Νίκος Ανδρουλάκης: «Αδιανόητη η όποια συμμετοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική Άμυνας – Στόχος ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης»
«Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με άλλους όρους ο ρωσικός αναθεωρητισμός σε σχέση με τον τουρκικό αναθεωρητισμό» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης