Κόσμος

Σκάνδαλο Γουάινστιν: Γέμισε αφίσες το Λος Αντζελες – «Η Μέριλ Στριπ ήξερε»

Αφίσες της Μέριλ Στριπ στο πλευρό του Χάρβεϊ Γουάινστιν με το μήνυμα «Ήξερε» έχουν γεμίσει πολλές περιοχές του Λος Άντζελες.

Οι αφίσες, βασισμένες στο έργο της καλλιτέχνιδας Μπάρμπαρα Κροάγκερ, απεικονίζουν μια φωτογραφία με την Στριπ και τον Γουάινστιν χαμογελαστούς. Τα μάτια της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είναι καλυμμένα με μία κόκκινη ταινία που γράφει «SHE KNEW».

Είναι άγνωστο ποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη street art πράξη που έχει τη μορφή guerilla ακτιβισμού. Το μήνυμα πάντως είναι σαφές. Η 68χρονη ηθοποιός κατηγορείται ότι ήξερε, πράγμα που κατ’ επέκταση σημαίνει ότι επέτρεπε να συμβαίνουν όλα αυτά τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης για τα οποία κατηγορείται ο Γουάινστιν.

Η ίδια, απαντώντας στην ηθοποιό Ρόουζ Μακ Γκάουαν που ήταν αυτή που πρώτη την κατηγόρησε ανοιχτά ότι γνώριζε και αποσιώπησε την συμπεριφορά του αμερικανού παραγωγού, αρνείται ότι είχε την παραμικρή ιδέα και ανάμειξη σε όλα αυτά.

Οι αφίσες έχουν εντοπιστεί έξω από το κτίριο του Screen Guides, έξω από το σπίτι της ηθοποιού και απέναντι από το studio της Twentieth Century Fox – καθώς είναι η εταιρεία διανομής της νέας ταινίας της Στριπ «The Post».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Στους 36 οι νεκροί άμαχοι, δεκάδες τραυματίες – Βομβαρδισμοί και εχθροπραξίες στο Κασμίρ
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μικρό παιδί ηλικίας 3 χρόνων - Η αντίδραση των ΗΠΑ και οι εντάσεις που ξεκίνησαν από τη σφαγή αμάχων στο Κασμίρ στις 22η Απριλίου
Στρατιώτες 2