Κόσμος

Dylan Farrow: «Ο Γούντι Άλεν με κακοποίησε στα 7»

Στην πρώτη συνέντευξή της η Dylan Farrow ανοίγεται για τους ισχυρισμούς πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της Γούντι Άλεν.

“Είμαι αξιόπιστη και λέω την αλήθεια. Νομίζω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι ένα θύμα και κάθε καταγγελία έχει σημασία. Αρκούν για να αλλάξουν τα πράγματα” σημείωσε η κόρη του Γούντι Άλεν, Dylan Farrow.

Η υιοθετημένη κόρη του Γούντι Άλεν επέμεινε για άλλη μια φορά ότι λέει την αλήθεια για την καταγγελία πως την κακοποίησε όταν ήταν 7 χρονών. Την Dylan Farrow είχε υιοθετήσει η σκηνοθέτης και ηθοποιός Mia Farrow και έκαναν μαζί την καταγγελία το 1992.

Η καταγγελία για τον Γούντι Άλεν

Ήταν το 1992 που η υιοθετημένη κόρη του Dylan και η Μία Φάροου κατηγόρησαν τον Γούντι Άλεν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της όταν ήταν 7 ετών.

Ο Γούντι Άλεν έχει επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς τους. Ωστόσο οι ισχυρισμοί της Dylan Farrow επανήλθαν στο προσκήνιο με τα κινήματα Me Too και Time’s Up στο Χόλιγουντ που εκθέτουν τη σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο εργασίας.

Τον Φεβρουάριο του 2014 η Dylan Farrow είχε γράψει μια ανοιχτή επιστολή στους New York Times. Περιέγραφε τη συμπεριφορά του θετού της πατέρα Γούντι Άλεν.

“Κόλαγε τον αντίχειρά του στο στόμα μου. Με έβαζε να ανεβαίνω στο κρεβάτι μαζί του ενώ φορούσε μόνο τα εσώρουχά του. Έβαζε το κεφάλι του στο γυμνό μου σώμα και ξεφυσούσε”.

Σε αυτό είχε απαντήσει ο Γούντι Άλεν γράφοντας τη δική του επιστολή στους New York Times, αναφέροντας πως οι αρχές τον απαλλάσσουν από κάθε αδίκημα.

Οι λεπτομέρειες είχαν γίνει γνωστές κατά τη δικαστική διαμάχη του Γούντι Άλεν με τη Mia Farrow για την επιμέλειά της.

Πηγή:  dailymail, cbsnews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης
Το «εμπόδιο» της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ για τα ορυκτά - Τι απαιτεί η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ απαιτούν την υπογραφή 2 εγγράφων, τα οποία κατά την άποψη της Ουκρανίας χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία, αλλά η Ουάσινγκτον επιμένει ότι η ουκρανική πλευρά πρέπει να τα υπογράψει σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βατικανό
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας