Συμβαίνει τώρα:
Οικονομία

Αναρτήσεις με… νόημα Τσίπρα και Μοσκοβισί, μετά τις συναντήσεις στο Νταβός

«Η ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης και οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αποτυπώνουν τη νέα περίοδο που έχει εισέλθει η ελληνική οικονομία».

Αυτό σημειώνεται σε ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Facebook, σχετικά με τις συναντήσεις που είχε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί και τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

“Προετοιμαζόμαστε για την ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018, ώστε η Ελλάδα να καταστεί μια “κανονική” χώρα στην Ευρωζώνη, με ισχυρή στρατηγική υπέρ της ανάπτυξης και της απασχόλησης”.

Αυτό δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter ο Επίτροπος οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, με αφορμή τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός, η οποία διεξήχθη -όπως επισήμανε- “μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023
Κομβικός όρος για να συνεχιστεί η καταβολή είναι ο δικαιούχος να έχει καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση για Στεγαστική Συνδρομή, αλλιώς η επιδότηση διακόπτεται αυτοδίκαια
Επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας της ΕΕ Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.
Υπουργείο Ανάπτυξης: Παράταση ενός μήνα στις επιχειρήσεις για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων στο ΓΕΜΗ
Έως τις 31 Ιανουαρίου 2026 παρατείνεται η προθεσμία για την εγγραφή επιχειρήσεων στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, καθώς και για την ολοκλήρωση ή διόρθωση εκκρεμών καταχωρήσεων και στοιχείων
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος