Κόσμος

Τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ! “Τούμπαρε” διώροφο λεωφορείο – 19 νεκροί

Ανείπωτη τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ, όταν ένα λεωφορείο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 19 άνθρωποι. Συγκλονίζουν οι εικόνες.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν σήμερα. Διώροφο λεωφορείο ανατράπηκε σε δρόμο του Χονγκ Κονγκ, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Το πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται το τοπικό ραδιόφωνο RTHK. Η πρώτη ενημέρωση, μάλιστα, έκανε λόγο για 13 νεκρούς. Ωστόσο ο κατάλογος των θυμάτων αυξάνεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν επιβεβαιωθεί οι 19 νεκροί. Πρόκειται για 17 άντρες και 2 γυναίκες. Παράλληλα, τουλάχιστον 40 είναι οι τραυματίες.

Δείτε τις εικόνες από το τροχαίο στο Χονγκ Κονγκ

hong kong Χονγκ Κονγκ hong kong

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Facebook

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» από το Ισραήλ για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά – «Είναι μια ανταμοιβή για τη τζιχαντιστική Χαμάς»
«Το Ισραήλ δεν θα αποδεχτεί κανένα αποσπασματικό και φανταστικό κείμενο που επιχειρεί να το αναγκάσει να αποδεχτεί αδικαιολόγητα σύνορα»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γκιντεόν Σάαρ 2
Μαχμούντ Αμπάς: Η αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης από τη Βρετανία είναι ένα «ουσιαστικό και αναγκαίο βήμα»
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος μιλά για ένα αποφασιστικό βήμα προς την ειρήνη, ενώ ένας σκληροπυρηνικός Ισραηλινός υπουργός αντιδρά καλώντας σε άμεση προσάρτηση των κατεχόμενων εδαφών
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς
Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αναγνωρίζουν το Παλαιστινιακό κράτος - «Η Χαμάς δεν έχει κανένα μέλλον, ούτε σε κυβέρνηση ούτε στην ασφάλεια» λέει ο Κιρ Στάρμερ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ανακοίνωσε ότι η Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζει επίσημα το παλαιστινιακό κράτος
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
28
Βατικανό: Ο πάπας Λέων εκφράζει την αλληλεγγύη του με τη «μαρτυρική γη» της Γάζας
Από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο ποντίφικας υπενθύμισε ότι κανένα μέλλον δεν μπορεί να οικοδομηθεί πάνω στη βία, την αναγκαστική εξορία ή την εκδίκηση, καλώντας σε ειρήνη για τον παλαιστινιακό λαό
Ο Πάπας Λέων ΙΔ' 3