Ελλάδα

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στην Αττική Οδό προκάλεσε… χάος και κίνηση [pics]

Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς στην Αττική Οδό. Μια καραμπόλα στο ύψος της Κηφισίας έφερε κίνηση και αδιανόητο μποτιλιάρισμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (13.02.2018) στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κηφισίας. Στο «Δαχτυλίδι». Αλλά προκάλεσε κίνηση και χάος… παντού!

Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, πέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

Από το τροχαίο ένας άνθρωπος τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς ελαφρά.

Αττική Οδός… ταλαιπωρίας

Τα προβλήματα δεν άργησαν να δημιουργηθούν. Στο ρεύμα προς το Μαρκόπουλο και το αεροδρόμιο τα πάντα… ακινητοποιήθηκαν.

kinisi kinisi kinisi

Οδηγός που ξεκίνησε από τα Άνω Λιόσια χρειάστηκε σχεδόν 45 λεπτά για να φτάσει στην έξοδο στην Κύμης, στο Ηράκλειο!

Άλλος οδηγός, που μπήκε στην Αττική Οδό από την Εθνική, κάλυψε την απόσταση ως το «Δαχτυλίδι» σε 45 λεπτά!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στο Ηράκλειο: 30χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 27χρονη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
Η γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη στον δρόμο από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία - Ο 30χρονος υποστηρίζει ότι άνοιξε μόνη της την πόρτα και έφυγε στο κενό - Τι εξετάζουν οι αρχές
Περιπολικό της Αστυνομίας 10