Κόσμος

Αρνείται τα πάντα η Ρωσία για τις Αμερικανικές εκλογές- “Δεν υπάρχει απόδειξη ότι βιοηθήσαμε τον Τραμπ”

Συνεχίζει να αρνείται την οποιαδήποτε ανάμιξη του Ρωσικού κράτους στις Αμερικανικές εκλογές το Κρεμλίνο. Με δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, σημείωσε πως η ανάμιξη των 13 Ρώσων, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ήταν προσωπική τους επιλογή.

Το ίδιο τόνισε και για τις τρεις Ρωσικές εταιρείες που φέρονται να έδρασαν προκειμένου να βοηθήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ να εκλεγεί.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι οι ισχυρισμοί περί ανάμιξης του κράτους είναι άδικοι και αβάσιμοι.

Δεν υπάρχει “καμία ουσιαστική απόδειξη” ότι η ρωσική κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ, τόνισε ο Πεσκόφ.

“Επιμένουμε ότι θεωρούμε αυτές τις αποδείξεις αβάσιμες. Η Ρωσία δεν αναμίχθηκε, δεν συνηθίζει να αναμιγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών και δεν το κάνει τώρα”, υπογράμμισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Αμερικανικός στρατός έχει χτυπήσει 8.000 στόχους στο Ιράν από την έναρξη του πολέμου
Ο αμερικανικός στρατός καταστρέφει χιλιάδες ιρανικούς πυραύλους, προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη επίθεσης και όλο το ναυτικό του Ιράν, τα οποία χρησιμοποιούν για να παρενοχλούν τη διεθνή ναυτιλία
Ιράν
Ένοχος ο Έλον Μασκ για χειραγώγηση των μετοχών του Twitter
Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου έξι μηνών το 2022, μετά την προσφορά του για την εξαγορά του Twitter, δημοσίευε συνεχώς στους εκατομμύρια ακολούθους του ότι το δίκτυο ήταν γεμάτο από bots που παρήγαγαν spam και δημιουργούσαν ψεύτικους λογαριασμούς
Έλον Μασκ