Κόσμος

Ιταλία: Έφοδος νεοναζί σε τηλεοπτική εκπομπή

"Ντου" σε στούντιο ιδιωτικού καναλιού πραγματοποίησαν μέλη της ιταλικής φασιστικής οργάνωσης Forza Nuova το βράδυ της Τρίτης (20.02.2018).

Την ώρα εκείνη στο κανάλι La7 μεταδιδόταν το πολιτικό τοκ-σόου Di Martedì και οι περίπου 20 φασίστες του Forza Nuova μπήκαν στο στούντιο την ώρα που μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την ιταλική προεκλογική εκστρατεία.

Συνομίλησαν με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Τζοβάνι Φλόρις, ο οποίος τους εξήγησε ότι δεν μπορούσαν να πάρουν το λόγο σε μια εκπομπή στην οποία δεν είχαν προσκληθεί, και, μάλιστα, έχοντας χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Τελικά, αποχώρησαν πριν ξαναρχίσει η ζωντανή μετάδοση, διαμαρτυρόμενα για το ότι η εκπομπή δεν αναφερόταν στον ξυλοδαρμό στελέχους τοπικής τους οργάνωσης, στο Παλέρμο της Σικελίας.

O διευθυντής του καναλιού La7, Aντρέα Σαλέρνο, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο τονίζει ότι πρόκειται για «απαράδεκτο γεγονός και «για «ένα κάκιστο μήνυμα, το οποίο πρέπει να λάβουν υπόψη τους όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
The Times: Στο τραπέζι «μοντέλο Δυτικής Όχθης» για την Ουκρανία λίγο πριν τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
Η Ουάσινγκτον και η Μόσχα φέρεται να εξέτασαν ένα τέλος του πολέμου εμπνευσμένο από την ισραηλινή κατοχή στη Δυτική Όχθη, σενάριο που διαψεύδεται έντονα από τον Λευκό Οίκο
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν
«Ο Πούτιν δεν πρόκειται να τα βάλει μαζί μου» λέει ο Τραμπ λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνάντηση τους στην Αλάσκα
Ευρωπαίοι ηγέτες και Κίεβο φοβούνται πως οι 2 ηγέτες θα επαναπροσδιορίσουν τον χάρτη της Ουκρανίας - Στόχος του Ρώσου να τελειώσει ο πόλεμος ή να κερδίσει περισσότερο χρόνο;
Ντόναλντ Τραμπ / Βλαντιμίρ Πούτιν