Lifestyle

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η στενή παρέα με την εκρηκτική ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη

Στενή παρέα φαίνεται πως κάνουν τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη.

Περίπου εφτά μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη με την οποία υπήρξε 41 χρόνια παντρεμένος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso αλλά και με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται ότι βρήκε ένα στήριγμα στο πρόσωπο της εκρηκτικής ηθοποιού.

Μπορεί ο ίδιος να μη μας έχει συνηθίσει σε νυχτοπερπατήματα, καθώς τους τελευταίους μήνες τον βλέπουμε να συνοδεύει την κόρη του Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου σε θεατρικές πρεμιέρες, ωστόσο το περασμένο Σάββατο απόλαυσε με μεγάλη παρέα το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου στο Baraonda. Και μπορεί το συγκεκριμένο γεγονός να είχε περάσει στα ψιλά, αν δεν καθόταν δίπλα του ντυμένη στα λευκά και πιο λαμπερή από ποτέ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ρίτσαρντ Μπράνσον: Το τελευταίο αντίο στη γυναίκα της ζωής του Τζόαν – «Ήσουν το σύμπαν μου»
Μία ιστορία αγάπης που γεννήθηκε μέσα σε ένα δισκογραφικό στούντιο και κράτησε μισό αιώνα - Ήταν η μητέρα των τριών παιδιών τους, Sam, Holly και της μικρής Sarah Clare που έζησε μόλις τέσσερις μέρες
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον με τη γυναίκα του Τζόαν