Ελλάδα

Γερμανός πρέσβης: Συγκλονισμένος από την επίσκεψη στο μαρτυρικό Δίστομο

Συγκλονίστηκε ο νέος Γερμανός πρέσβης κ. Γενς Πλότνερ από την επίσκεψή του στο μαρτυρικό Δίστομο Βοιωτίας όπου οι Γερμανοί Ναζί έσφαξαν τον Ιούνιο του 1944 εκατονταδες αμάχους σε ένα από τα πιο ειδεχθή τους εγκλήματα στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τον 21χρονο Νικήτα λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί στο Ηράκλειο - «Δικαιολογούσε τη συμπεριφορά του 54χρονου, δεν πίστευε ότι θα του κάνει κακό»
Λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός, ο Νικήτας επισκέφτηκε το συνεργείου φίλου του , σε πλάνα από το οποίο φαίνεται χαρούμενος να χορεύει χωρίς να έχει ιδέα για το ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές
Ο 21χρονος Νικήτας