Πολιτική

Υπόθεση Novartis – Κυβερνητικές πηγές: “Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα”

«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Μάλιστα, τον καλούν εκ νέου να απαντήσει, χωρίς περιστροφές, αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή και για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα.

Αναλυτικά, το σχόλιο των κυβερνητικών πηγών έχει ως εξής:

«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησής του το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλύει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα του επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μιας και εμφανίστηκε όμως, αντί να ψάχνει τρόπο να ισχυριστεί πως όλοι έχουν καταντήσει σαν αυτόν και τους ομοίους του που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, περιμένουμε ακόμα να απαντήσει χωρίς περιστροφές:

Διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή; Για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνεχίζεται η κόντρα τους – «Θα της κάνω μήνυση τη Δευτέρα», «μιλάμε για παρακράτος»
Ο υπουργός Υγείας έκανε παρέμβαση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» και ακολούθησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με την μεταξύ τους σύγκρουση να μην έχει τέλος
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
5
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
6