Ελλάδα

Πεντάγωνο: Η σύλληψη των δύο στρατιωτικών είναι εθνική υπόθεση άμεσης προτεραιότητας

Η Αθήνα εντείνει τις διπλωματικές και νομικές ενέργειες για να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση - θρίλερ με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Η αποφυλάκισή τους άλλωστε χαρακτηρίζεται, από υψηλόβαθμες πηγές του Ελληνικού Πενταγώνου, ως μια εθνική υπόθεση και μάλιστα όπως τονίζουν εμφατικά: μια υπόθεση άμεσης προτεραιότητας.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επεσήμαιναν ότι πρόκειται για μια απρόκλητη και αδικαιολόγητη κράτηση. Σημείωναν μάλιστα με νόημα ότι τα δυο στελέχη προάσπιζαν τα εθνικά και ταυτόχρονα ευρωπαϊκά σύνορα. Υπογράμμιζαν δε ότι η κράτηση τους είναι απόφαση μιας συμμαχικής χώρας.

Περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δήμητρα Ματσούκα: Μου πήραν τις πινακίδες την Κυριακή έξω από το θέατρο, πήρα το αυτοκίνητο για να το αφήσω σπίτι
«Δευτέρα και Τρίτη είχε ρεπό από το θέατρο και χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, μετά το θέατρο πήρε το αυτοκίνητό της για να το πάει στο σπίτι της και να το αφήσει εκεί»
Δήμητρα Ματσούκα 6
Συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, χωρίς πινακίδες και υπό την επήρεια αλκοόλ
Τα ραντάρ της Τροχαίας «τσάκωσαν» το αυτοκίνητο της Δήμητρας Ματσούκα να κινείται με υπερβολική ταχύτητα στη Βουλιαγμένη - Τα πρώτα λόγια της γνωστής ηθοποιού
Η Δήμητρα Ματσούκα
Ανανεώθηκε πριν 58 λεπτά
72