Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καυτές” αποκαλύψεις από τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ! “Έχω μεγαλύτερα προσόντα από τον πατέρα μου”

Ντόναλντ Τραμπ

Οι αμαρτίες του παρελθόντος φαίνεται πως βασανίζουν την οικογένεια Τραμπ. Και αυτό γιατί το φως της δημοσιότητας βγήκε μία ραδιοφωνική συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στον Adam Carolla στο Λος Άντζελες το 2007.

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην γυναίκα του, την Μελάνια Τραμπ αλλά και στα… προσόντα του ίδιου και του πατέρα του!

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μάλιστα, εξέφρασε και παράπονα για την επίσκεψη του στην βίλα του Playboy! “Μπορείς να πιστέψεις την Κόλαση που περνάω; Είμαι στην βίλα του Playboy με την έγκυο γυναίκα μου. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Μπορεί; Την αγαπώ την γυναίκα μου αλλά αυτό είναι σκληρό” είπε.

Η… Μελάνια και η διαφορά ηλικίας

Και φυσικά ο γιος του Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την… μητριά του, Μελάνια! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τον ελκύει η γυναίκα του πατέρα του απάντησε: “νομίζω ότι είναι μία υπέροχη κυρία”.

Μάλιστα, αναφέρεται και στην διαφορά ηλικίας που έχει η γυναίκα του Βανέσα με την Μελάνια τονίζοντας ότι έχουν διαφορά πέντε με έξι χρόνια ενώ αστειεύτηκε ότι η γυναίκα του είναι μεγαλύτερη από την Μελάνια Τραμπ.

Τα προσόντα των Τραμπ

 

Ωστόσο το πιο καυτό θέμα… ήταν τα προσόντα πατέρα και γιου. Και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει δει τον πατέρα του γυμνό και ένα έχει… μεγαλύτερα προσόντα από τον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, εκείνος απάντησε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να πω το αντίθετο”. 

Πάντως αυτό πρέπει να “πόνεσε” τον Ντόναλντ Τραμπ!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις