Κόσμος

Λευκωσία: Καλούν σε νέα αναγνώριση τον 15χρονο γιο του δολοφονημένου ζευγαριού

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός και η 21χρονη σύντροφος του 33χρονου, που φέρονται να σχετίζονται με το διπλό φονικό στο Στρόβολο μετά την κατάθεση τους ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει εντοπίσει και νέα τεκμήρια, ένα ρόπαλο, ένα ξίφος και κορδόνια παπουτσιών, τα οποία φέρουν το γενετικό υλικό της 21χρονης, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της άρσης των τηλεπικοινωνιακών τους δεδομένων και είπε ότι ο θετός υιός των θυμάτων θα κληθεί σε νέα αναγνωριστική παράταξη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου