Πολιτική

Στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος

Σύσκεψη με τον Πάνο Καμμένο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κύκλοι του υπουργείου Άμυνας κάνουν λόγο για προκαθορισμένο ραντεβού, διαψεύδοντας τις πληροφορίες για έκτακτη συνάντηση.

Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά θέματα και η σύλληψη ενός Τούρκου στις Καστανιές Έβρου σήμερα (02.05.2018) το απόγευμα, αναμένεται να τεθούν στο επίκεντρο της σύσκεψης του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, ο Τούρκος οδηγούσε ένα γεωργικό μηχάνημα και κατευθυνόταν προς το φυλάκιο των Καστανιών. Δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα να σταματήσει και ουσιαστικά «πέταξε» το γεωργικό μηχάνημα προς τα δεξιά του φυλακίου, σα να το «άφησε» προς τους ανθρώπους που ήταν εκεί! Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί, προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα: Με ασπρόμαυρο κασκόλ στις εξέδρες για την «φιέστα» της ομάδας
Στις εξέδρες τον επισήμων βρισκόταν και ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαιρετήθηκε και αγκαλιάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ μαζί τους ήταν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός
Αντώνης Σαμαράς
12
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται πρόστιμα από τις «έξυπνες» κάμερες, σε εξέλιξη σχέδιο για το κυκλοφοριακό
«Δεν εφησυχάζουμε. Παρακολουθούμε ό,τι πρέπει και λαμβάνουμε τα μέτρα μας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος λόγω του πολέμου στο Ιράν
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης