Κόσμος

Σκοπιανή υπουργός Άμυνας: Η Ελλάδα και το όνομα τα μόνα εμπόδια στην ένταξη στο ΝΑΤΟ!

Η Ραντμίλα Σεκέρινσκα, Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, δήλωσε πως το μόνο που εμποδίζει την ΠΓΔΜ από το να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ είναι η διαφωνία για το ονοματολογικό με την Ελλάδα.
Μετά από συναντήσεις στο Πεντάγωνο, συμπεριλαμβανομένου και με τον Υπουργό Άμυνας της Αμερικής Τζέιμς Μάττις, η Υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ Ραντμίλα Σεκέρινσκα δήλωσε ότι τα Σκόπια έχουν ικανοποιήσει όλα τα κριτήρια ένταξης στο ΝΑΤΟ και ότι η ευλογία της Ελλάδας θα αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση της ένταξης σε επικείμενη σύνοδο κορυφής της συμμαχίας.
 
Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας – Μετέφερε δεκάδες στρατιώτες
Ο υπουργός Άμυνας της Κολομβίας, Πέδρο Σάντσεζ, δήλωσε ότι το αεροσκάφος υπέστη «ένα τραγικό ατύχημα κατά την απογείωσή του από το Πουέρτο Λεγκίζαμο, ενώ μετέφερε στρατιώτες των δυνάμεων ασφαλείας μας»
Κολομβία
Τραμπ: Μετά τη συμφωνία το Ιράν δεν θα έχει πυρηνικά, τους δίνω πέντε ημέρες – Διαψεύδει τις συνομιλίες η Τεχεράνη – Το Ισραήλ ανατίναξε γέφυρα στον Λίβανο
Το Axios «βλέπει» συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν, στο Ισλαμαμπάντ, μέσα στην εβδομάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίσει ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, οι ΗΠΑ θα «συνεχίσουν να βομβαρδίζουν με όλη τους τη δύναμη»
Ντόναλντ Τραμπ