Κόσμος

Η συγγνώμη της Lufthansa στη Ρωσία για το σποτ του FIFA World Cup

Λίγες μέρες μετά την επίσημη πρώτη του σποτ της Lufthansa για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η γερμανική αεροπορική εταιρεία το απέσυρε. Ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τη Ρωσία.

Το σποτάκι της Lufthansa για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Ρωσία γυρίστηκε στη γειτονική Ουκρανία. Μια χώρα της οποίας οι σχέσεις με τη Μόσχα είναι τεταμένες τα τελευταία χρόνια.

Στο σποτ της Lufthansa για το Παγκόσμιο Κύπελλο πρωταγωνιστούν δύο οπαδοί της εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Φαίνονται αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν μια νέα επιτυχία όπως στο Ρίο όπου η Γερμανία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Φαντάζονται τους εαυτούς τους σε μια βροχερή πλατεία και να απολαμβάνουν τη θάλασσα στις όχθες ενός ποταμού. Οι θεατές βέβαια δεν άργησαν να εντοπίσουν ότι πρόκειται για σκηνές που γυρίστηκαν στην ουκρανική πρωτεύουσα.

H συγγνώμη της Lufthansa

“Παρατηρήσαμε στα πρώτα σχόλια ότι το σποτ πλήγωσε τα αισθήματα κάποιων θεατών. Λυπούμαστε ειλικρινά και ζητάμε συγγνώμη για αυτό. Η Lufthansa το Σαββατοκύριακο απέσυρε το βίντεο από όλα τα προφίλ της στα social media” αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας.

Το σποτάκι, όπου τα αεροπλάνα της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας εμφανίζονται με λογότυπο “Fanhansa”, γυρίστηκε στο Κίεβο, κάτι που όπως εξήγησε η γερμανική αεροπορική εταιρεία έγινε για λογιστικούς λόγους. Μια κοινή πρακτική για διαφημίσεις, όπως υπογραμμίζει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=3KVwd4RAsVk

Πηγή: Airlive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πάγωσαν» Δανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Ιαπωνία – Εικόνες χάους στους δρόμους που «βούλιαξαν» στο χιόνι
Στην Κοπεγχάγη αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι, στην Αγία Πετρούπολη τα κανάλια πάγωσαν, το Τόκιο ντύθηκε στα λευκά, ενώ η Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει το πιο ακραίο ψύχος από το 2018
Άνδρας καθαρίζει το χιόνι στο Άαλμποργκ της Δανίας
Έξι νεκροί μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στον Λίβανο - Αναφορές για 7 τραυματίες και αγνοούμενους στα ερείπια
Ο Λιβανέζος πρόεδρος ζήτησε την πλήρη κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων διάσωσης και την παροχή καταφυγίου σε κατοίκους μέσα και γύρω από το κτίριο που κατέρρευσε
Λίβανος
Νέα ποινή φυλάκισης για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί: Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξης
«Καταδικάσθηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη για συνάθροιση και συνεννόηση για τη διάπραξη εγκλημάτων», δήλωσε ο δικηγόρος της προσθέτοντας ότι της επιβλήθηκε επίσης διετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Narges Mohammadi
Αρκετοί εγκλωβισμένοι και τραυματίες μετά από κατάρρευση πολυκατοικίας και εκδήλωση πυρκαγιάς στο Λίβανο
Η εθνική ένωση ιδιοκτητών ακινήτων σε δήλωσή της χαρακτήρισε την κατάρρευση ως αποτέλεσμα «κατάφωρης αμέλειας και ελλείψεων του λιβανικού κράτους όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών και τη στέγαση τους»
Λίβανος