Κόσμος

Η Αίγυπτος θα διοργανώσει την πρώτη διεθνή εμπορική έκθεση της Αφρικής

Η Αίγυπτος πρόκειται να διοργανώσει την πρώτη αφρικανική εμπορική έκθεση από τις 8 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2018 με τη συμμετοχή πάνω από 50 αφρικανικών χωρών, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Υπηρεσίας Προώθησης Εξαγωγών κ. Sherine El-Shorbagy.

Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η διάθεση περίπου 40 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων σε αφρικανικές χώρες για να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να παρουσιάσουν τις σημαντικότερες επενδύσεις τους.

Από πλευράς διοργανωτών, αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 1.000 εκθετών και 4.500 αγοραστών που θα αντιπροσωπεύουν 55 αφρικανικές χώρες. Η έκθεση αναμένεται επίσης να καλωσορίσει έως και 100.000 αφρικανικούς και 60.000 ντόπιους επισκέπτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Ισπανία θα συνεργαστεί με τον αμερικανικό στρατό», λέει η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ – Διαψεύδει η Μαδρίτη
«Νομίζω ότι άκουσαν το μήνυμα του προέδρου χθες δυνατά και καθαρά. Καταλαβαίνω ότι τις τελευταίες ώρες συμφώνησαν να συνεργαστούν με τον αμερικανικό στρατό», είπε σε ενημέρωση δημοσιογράφων
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ 10