Κόσμος

Το περιοδικό Essence τιμά τη θρυλική Ναόμι Κάμπελ

Το περιοδικό «Essence» θα τιμήσει το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ναόμι Κάμπελ: Θα τιμηθεί στο Μπρούκλιν

Το «Essence», lifestyle γυναικείο περιοδικό για Αφρο-Αμερικανίδες θα τιμήσει την Κάμπελ για την πολυετή καριέρα της στις πασαρέλες των σπουδαιότερων σχεδιαστών μόδας στο πλαίσιο του Street Style Festival, στο Μπρούκλιν, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια βραδιά θα τιμηθούν η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και η influencer μόδας, Κέλι Μπράουν, σύμφωνα με το Page Six.

Η κωμικός, Αμάντα Σιλς θα είναι παρουσιάστρια της εκδήλωσης, στην οποία θα τραγουδήσουν η Τεγιάνα Τέιλορ και η σταρ της αφροποπ Γέμι Αλάντ.

Θα είναι το πρώτο φεστιβάλ του περιοδικού από τότε που η Time Inc. πούλησε νωρίτερα φέτος το πλειοψηφικό του πακέτο στον μεγιστάνα των καλλυντικών ειδών Richelieu Dennis.

Το περιοδικό διοργανώνει κάθε χρόνο το Μουσικό Φεστιβάλ Essence, τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση μουσικών ταλέντων στη Νέα Ορλεάνη με πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια ενδυνάμωσης, βραδιές συναυλιών και απονομή βραβείων σε Αφρο-Αμερικανούς εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου