Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Σύμβολο των απανταχού στρίπερ – Ο ρόλος που θα βάλει φωτιά στις αίθουσες

Τζένιφερ Λόπεζ: Σύμβολο των απανταχού στρίπερ – Ο ρόλος που θα βάλει φωτιά στις αίθουσες

Η επιστροφή της Τζένιφερ Λόπεζ στη μεγάλη οθόνη θα είναι αναμφίβολα καυτή.

Η Lorene Scafaria θα σκηνοθετήσει την ταινία “Hustlers” που βασίζεται στην ιστορία πρώην στρίπερ που κατέστρωσαν σχέδιο να κλέψουν χιλιάδες δολάρια από τους πελάτες τους στη Wall Street. Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Η ταινία αποτελεί μια προσαρμογή άρθρου του New York “Hustlers at Scores”. Εκτός από τη σκηνοθεσία, η Lorene Scafaria έχει γράψει και το σενάριο πάνω στο άρθρο του 2015 της Jessica Pressler. Η Τζένιφερ Λόπεζ θα υποδυθεί μια πρώην στρίπερ και “εγκέφαλο” της ομάδας των φιλόδοξων συναδέλφων της.

Η υπόθεση διαδραματίζεται πίσω στο 2000 στη Νέα Υόρκη στο ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Εξερευνά τις επιπτώσεις της στις ζωές των χορευτριών που βασίστηκαν στην πελατεία από τη Wall Street.

Ο ρόλος της Τζένιφερ Λόπεζ

“Η ταινία σκιαγραφεί με μια συγκινητική ματιά γυναίκες και άντρες, τους ρόλους των φύλων, ό,τι μας έχουν πει είναι οι αξίες μας σε κάθε ταινία, σόου, σε κάθε γωνιά και κουλτούρα. Στους άντρες έχουν πει ότι αξίζουν το ποσό στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Στις γυναίκες έχουν πει ότι αξίζουν τη συμμετρία στα πρόσωπά τους, τα σώματά τους, την ομορφιά τους και σε αυτά βασίζεται η ταινία. Οι νόμοι του κλαμπ είναι οι νόμοι του κόσμου” σημείωσε η Scafaria.

“Δεν υπάρχει άλλος ηθοποιός που θα μπορούσε να ενσαρκώσει τόσο δυναμικά έναν χαρακτήρα με τέτοια πολυπλοκότητα, ανθρωπιά και νοημοσύνη. Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ”.

Πηγή: hollywoodreporter

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις