Κόσμος

Αλ Φαγέντ: Τον στοιχειώνουν οι αναμνήσεις! Στο σκάφος που έκανε διακοπές με Νταϊάνα – Ντόντι [pic]

Φαίνεται πως οι αναμνήσεις στοιχειώνουν τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ που βρέθηκε ξανά στο γιοτ του St Tropez 21 χρόνια μετά τις διακοπές του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Ο μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έμοιαζε χαμένος στις σκέψεις του. Οι αναμνήσεις από τις διακοπές που έκανε στο ίδιο σκάφος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον γιο του Ντόντι φαίνεται να τον στοιχειώνουν.

21 χρόνια από τον θάνατο Νταϊάνα – Ντόντι Αλ Φαγέντ

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που κόπηκε πρόωρα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το νήμα της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Ο 89χρονος μεγιστάνας είχε πουλήσει το εμβληματικό κατάστημα Harrods για 1,5 δισεκατομμύριο λίρες στην Qatar Holdings το 2010.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εύθραυστη η εκεχειρία Ιράν και Ισραήλ: Ο Τραμπ επιμένει πως κατέστρεψε τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις – Νέες απειλές Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έβαλε και πάλι στο στόχαστρο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - Για fake news κατηγόρησε ο Αμερικανός πρόεδρος CNN και New York Times
Ντόναλντ Τραμπ 2
CNN: Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί δεν κατέστρεψαν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – «Άθικτο το ουράνιο»
Οι πρώτες εκτιμήσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα Τραμπ περί ολικής καταστροφής του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης
Δορυφορικές εικόνες πάνω από το υπόγειο πυρηνικό συγκρότημα Fordow του Ιράν, πριν και μετά το χτύπημα των ΗΠΑ 18