Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Μαρέβα έκανε τραπέζι με τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας!

Η Μαρέβα έκανε τραπέζι με τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας!
φωτογραφία: Zarpanews.gr

Βουλευτές, νυν, πρώην και… επόμενους, δημοσιογράφους, ντολμαδάκια Μαρίκας και πολύ – πολύ παραπολιτικό, είχε το τραπέζι που παρέθεσαν Κυριάκος και Μαρέβα.

Περίπου 60 άτομα, παραβρέθηκαν στην επίσημη πρώτη της βίλας στο Ακρωτήρι στα Χανιά μετά το γενικό ρετουσάρισμα, υπό το βλέμμα της συζύγου του προέδρου, την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, που σέρβιρε τα… διάσημα ντολμαδάκια της Μαρίκας Κων/νου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος ο Κυριάκος μάλιστα, τους είχε ζητήσει χαμηλούς τόνους λόγω εθνικού πένθους αφού το τραπέζι έγινε παραμονές Δεκαπενταύγουστου κι αυτοί, τι να κάνουν, με πόνο ψυχής ξέχασαν για λίγο facebook και instagram και κάθισαν να φάνε, όπως παλιά.

Ποιοί και ποιές έφαγαν τα ντολμαδάκια της Μαρίκας διά χειρός Μαρέβας

Ανάμεσα στους καλεσμένους, Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη, οι βουλευτές της Κρήτης, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παραθέριζαν στην Κρήτη εκείνες τις μέρες, όπως ο Κώστας Χατζηδάκης μετά συζύγου και μπέμπη, “γαλάζια” στελέχη όπως η πρώην υφυπουργός Ζέτα Μακρή οι πρώην βουλευτές Κώστας Κουκοδήμος και Στέλιος Νικηφοράκης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο Δημήτρης Καμπουράκης με διπλή ιδιότητα (ο νοών νοείτω) ο καθηγητής Κώστας Συνολάκης, ο πρώην πρύτανης Βασίλης Διγαλάκης και άλλοι.

Σε ό,τι αφορά στα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας δηλαδή, που τόσο πολύ εντυπωσιάστηκαν ορισμένοι με την εκτέλεση της… Μαρέβας.

Φυσικά και ήταν ολόιδια τα ντολμαδάκια, αφού όχι μόνο η συνταγή δεν άλλαξε αλλά ούτε η μαγείρισσα, η Έμμα. Η Φιλιππινέζα που πέρασε τη ζωή της με τη Μαρίκα και τον Πρόεδρο Κων/νο Μητσοτάκη, μαζί με τον άντρα της, τον Έντουιν και το παιδί τους τον Αριστοτέλη “αδερφό” με τον Κωνσταντίνο που τώρα σπουδάζει στο Λονδίνο.

Η Έμμα ήταν αυτή που τις τελευταίες δεκαετίες είχε αναλάβει να εκτελεί την θρυλική συνταγή, κάτω από την αυστηρή καθοδήγηση της Μαρίκας πάντα, η οποία όμως, ήταν καθηλωμένη στο καροτσάκι.

πηγή: zarpanews.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις