Ελλάδα

Συγκλονίζει φίλος του Ζακ Κωστόπουλου: «Έτσι έλεγες πάντα θα φύγεις με θεαματική έξοδο… Έτσι και έκανες»

Οι αποχαιρετισμοί πολλοί στον αδικοχαμένο Ζακ Κωστόπουλο. Πολλοί και συγκλονιστικοί. Από εκείνους που ήταν φίλοι του και από εκείνους που απλά τον γνώριζαν. Ένας από τους δικούς του ανθρώπους, από εκείνους που πήρε υπό την προστασία του και αγκάλιασε όπως λένε εκείνοι που τον ήξεραν έγραψε για τον χαμό του. Μπόρεσε να χωρέσει σε λίγες λέξεις όλα όσα δεν πρόλαβε να του πει. Όλα όσα μόνο εκείνος ξέρει.

Και αποχαιρετά τον Ζακ Κωστόπουλο έτσι: «Έφυγες πολύ άδικα γαμώτο… Όλα αυτά τα χρόνια πάλευες με θεούς και δαίμονες…  Τελευταία τα είχες καταφέρει γαμώτο και αυτό είναι ακόμα πιο άδικο… Έκανες νέα αρχή, προσεχές τις εξετάσεις σου, και είχες αρχίσει να μπαίνεις σε μια ρουτίνα… Έφυγες άδικα αλλά ακόμα και με το θάνατό σου έκανες ακόμα ένα καλό… Και όπως πάντα έλεγες… Ο θάνατος σου θα μείνει στην ιστορία… Έγινε σκάνδαλο και όχι απλά ένας θανατούλης… Έτσι έλεγες πάντα θα φύγεις με θεαματική έξοδο… Έτσι και έκανες…  Δικαιοσύνη θα αποδοθεί να είσαι σίγουρος…  Γλέντα τους νέους σου φίλους όπου κι αν είσαι και θα τα ξαναπούμε…. Φιλιά αγάπη….»

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση για τον Ζακ Κωστόπουλο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λουκέτο στον παράνομο οίκο ευγηρίας στους Αμπελόκηπους - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια, της επιβλήθηκε πρόστιμο 6.500 ευρώ
Η κατηγορούμενη είχε θέσει όρο οι ηλικιωμένες να μην διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, ενώ είχε απειλήσει συγγενή φιλοξενούμενης να της καταθέσει 2.000 ευρώ αλλιώς θα εγκατέλειπε τη γυναίκα σε κάδο σκουπιδιών
Αμπελόκηποι: Λουκέτο στον παράνομο οίκο ευγηρίας – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια, της επιβλήθηκε πρόστιμο 6.500 ευρώ
Συγκλονίζει η γιαγιά του 13χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Ηλεία - «Χάσαμε το παιδάκι μας, ήταν η κακιά η ώρα»
«Δεν έχουμε τίποτα εναντίον της οικογένειας και του ανθρώπου που έγινε το ατύχημα, έτυχε να συμβεί, το παιδί έτρεχε με το πατίνι γιατί τα παιδιά δεν προσέχουν με αυτά» λέει η γιαγιά του 13χρονου Κωνσταντίνου
Ο 13χρονος Κωνσταντίνος που σκοτώθηκε με το πατίνι του
11