Πολιτική

Θεοδωράκης: Δυνατό Ποτάμι για κυβερνητική λύση μετά τις εκλογές

«Η σκέψη μας είναι πολύ απλή. Δυνατό Ποτάμι, συγκεκριμένες λύσεις και συζήτηση πώς αυτές οι λύσεις θα είναι κυβερνητική πολιτική την επόμενη μέρα των εκλογών» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πρέπει το Ποτάμι να είναι δυνατό να πει τις απόψεις του και αυτές οι απόψεις να συμφωνηθούν με το νικητή των εκλογών ότι θα περιληφθούν σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στην ανάγκη για πολιτική σταθερότητα στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε την πρότασή του «να δεσμευτούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας, ότι το 2020 με αφορμή την προεδρική εκλογή δεν θα έχουμε ξανά εκλογές. Γιατί η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να μετρήσει τις δυνάμεις της να φέρει επενδυτές και μια πολιτική αστάθεια, όπως είναι οι συνεχείς εκλογές, δεν βοηθά στο να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη».
Ενώ, επανέλαβε την ομόφωνη απόφαση των στελεχών του Ποταμιού για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές. «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να συναντήσουμε ξανά παλιούς και νέους φίλους να τους πούμε ότι το Ποτάμι είναι παρόν,θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές. Είναι καλό να σκέφτονται ότι υπάρχουν δυνάμεις ειλικρίνειας και όχι μόνο υποκριτές πολιτικοί που τους ξεγελούν στιγμιαία και μετά τα όσα υπόσχονται δε γίνονται» είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τις εξελίξεις στην πΓΔΜ ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε πως να συμφωνήσουμε όλοι ότι οι χώρες της Νότιας Βαλκανικής, πρέπει να οδηγηθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να τους ανοίξουμε τον δρόμο, να τους βοηθήσουμε, γιατί θέλουμε αυτή τη γειτονιά, μια γειτονιά ανάπτυξης, μια γειτονιά που δεν θα υπάρχει ένταση, δεν θα υπάρχουν συμμορίες και πολιτικές συμμορίες. Να είναι οι χώρες αυτές προσδεδεμένες στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Έχει έρθει η ώρα να ανοίξει η συζήτηση για να καταργηθεί η ανωνυμία στο διαδίκτυο, να βγάλουμε δηλαδή τις κουκούλες»
«Περίπου το 85% των ανθρώπων πιστεύουν ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει μέτρα. Εμείς λοιπόν, είμαστε εκεί που είναι η κοινωνία», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
μαρινάκης 8
Ζωή Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Θα ζητήσω συλλήψεις υπουργών, υπάρχει αλληλοεκβιασμός Βορίδη και Μαξίμου
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι το έγγραφο του πρώην προέδρου του Οργανισμού προς τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης καταδεικνύει γνώση της υπόθεσης, προαναγγέλλοντας προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μέτρα για την ακρίβεια ανακοινώνουν το μεσημέρι Χατζηδάκης, Παπασταύρου και Θεοδωρικάκος
Η κυβέρνηση φαίνεται προς το παρόν να αποφεύγει μέτρα που είχαν εφαρμοστεί μετά την ενεργειακή κρίση της Ουκρανίας, όπως το Fuel Pass και προσανατολίζεται σε επίδομα καυσίμων, με εισοδηματικά κριτήρια
βενζίνη 10