Ελλάδα

Δέσμευσαν τις μετοχές του Μιχάλη Σάλλα στην Παγκρήτια Τράπεζα

Με εντολή της Αρχής για τη Νομιμοποίησής Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα δεσμεύονται οι μετοχές που κατέχει στην Παγκρήτια Τράπεζα ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Η δέσμευση, στην οποία προχώρησε η Αρχή, με επικεφαλής την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη, αφορά τόσο τις μετοχές του κ. Σάλλα όσο και εταιρειών συμφερόντων του, οι οποίες επίσης μετέχουν στην Παγκρήτρια Τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δέσμευση πραγματοποιήθηκε, όχι για συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων που έχει ο Μιχάλης Σάλλας και αφορούν την περίοδο που ήταν ο ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς.

Κάποιες εξ αυτών βρίσκονται σε ανακριτική έρευνα ή στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία χτυπά για 48 ώρες με επίμονες βροχές και επικίνδυνες καταιγίδες από σήμερα – Οι 8 «κόκκινες» περιοχές
Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Αττική, το πρωί της Κυριακής που θεωρείται και η πιο επικίνδυνη ημέρα - Αναλυτικά πώς και πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Βροχή στην Αθήνα