Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οι Αλβανοί “έγδυσαν” Έλληνα που πήγαινε για την κηδεία – Απαγορεύουν και τις ελληνικές σημαίες

Κάτι παραπάνω από λεπτομερής είναι ο έλεγχος των Αλβανών στα σύνορα σε όσους επιχειρούν να παραστούν σήμερα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όπως καταγγέλλει ένας από αυτούς οι Αλβανοί αστυνομικοί τον “έγδυσαν” για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία.

Η ελληνική σημαία μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την είσοδο στην Αλβανία για όσους επιχειρούν σήμερα να περάσουν τα σύνορα για να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Είναι χαρακτηριστική η καταγγελία Έλληνα ταξιδιώτη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τον κατέβασαν από το λεωφορείο, τον οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο και εκεί ουσιαστικά τον έγδυσαν.

Όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στα σύνορα ο νεαρός που επιχείρησε να περάσει στην Αλβανία κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα γιατί είχε στο κορμί του τατουάζ με αρχαία ελληνικά σύμβολα.

Άλλος νεαρός κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του ζήτησαν να παραδώσει την ελληνική σημαία που είχε μαζί του και όταν εκείνος το αρνήθηκε απαγορεύτηκε και σε εκείνον η είσοδος στη χώρα.

Οι έλεγχοι των Αλβανών στα σύνορα είναι πολύ σχολαστικοί και από την ελληνική πλευρά οι αστυνομικοί συστήνουν σε όσους επιχειρούν να περάσουν σήμερα στα σύνορα να αφήσουν πίσω τους αντικείμενα όπως σημαίες ή μπλουζάκια τα οποία μπορεί να τους “μπλοκάρουν την είσοδο στην Αλβανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τυχεροπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τόσο εκτεταμένη η απάτη το 2020 που ήταν αδύνατο να μην τη δεις, ενημέρωσα γραπτώς Αυγενάκη και Γεωργαντά»
«Ήταν ενήμεροι για όλα. Ακόμα και λίγο πριν την καθαίρεση μου το 2024 έκανα έγγραφο» είπε η πρώην διευθύντρια τεχνικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη του πρώην διοικητή του Οργανισμού
Η Παρασκευή Τυχεροπούλου
Καλαμαριά: «Όσοι επιχειρούν να σπιλώσουν τη μνήμη του Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου» λέει ο δικηγόρος του 20χρονου
«Η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η καταδίκη πρέπει να είναι καθολική όχι a la carte», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
«Δεν έκανε αυτά που του αποδίδουν» λέει ο πατέρας του 21χρονου που εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό της 17χρονης στα Χανιά
«Το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει αναμιχθεί σε κάτι τέτοιο. Βρέθηκε μπλεγμένο χωρίς να φταίει» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ενός από τους συλληφθέντες για την υπόθεση
Ανήλικη